BENİ YÖNLENDİREN RENKLER

.

A NOTE FOR YOU

Welcome to my blog. Here, You will find my oil paintings, acyrilic paintings on wood/fabrics, necklaces-earrings-bracelets. Crochet, decoupage, embroidery, cross stitches, some interesting and colourful pictures are going to draw your attention. Please, let me say to thank you to give me the soul of share with you. Enjoy it! Please feel free!



........................................................................................BİR TIK DA BU ADRESLERE .........................................................................
* * * * * * * * * http://mayri-hayriyenin-emailleri.blogspot.com * * * * * *http://babanneninelemekleri.blogspot.com/* * * * * * * * *

29 Aralık 2009 Salı

Benim Kuaförüm - My Hairdresser - Mon Coiffeur

KUMSAL KUAFÖR
Adem ÖZDAĞ




Kızılay- Karanfil Sokak No.25/7'de ( 0312 418 90 53)  faaliyet gösteren Kumsal Kuaför  benim  ayda en az bir kere uğradığım bir mekan.  


Sahibi Adem Bey ve eşi  benim eşimin eski velilerinden.Bu arada eşimde emekli bir Matematik öğretmeni.  Adem Beyin kuaför salonunu bir başka öğretmen arkadaşımız Meryem hanımın sayesinde tanıdım.   Yaklaşık bir yıldan fazladır da Kumsal Kuaför benim mekanım. 







Bugün kursta iken aklıma geldi hadi kuaföre git. Biraz kendine çeki düzen ver diye. Neyse efendim  akşamın köründe yoğun bir trafikten sonra oraya damladım. 


Salon da  kimi saçlarını boyatıyor, kimi kestiriyor, kimi fön çektirmekle meşgul. Pedikür, manikür ve ağda yapılan bölümde ayrı bir kuyruk..... Ortalık arı kovanı gibi hepsi vızır vızır çalışıyorlardı. Tempolu bir müzik de harekete ritim katıyordu. 


Sağ olsunlar yılbaşı üstü o kadar işlerinin arasında bende kendime yer buldum.   


Benim bir adetim vardır. Bir yere ilk gittiğimde saçlarımı kim yaptıysa hep ona yaptırırım. Tesadüf ilk olarak Adem Bey saçlarımı boyamış ve kesmişti.  Dolayısıyla bugün de  Adem Bey  benim  saçlarımı boyadı, kesti ve  bir güzel de  saçlarıma fön çekti (yeni yıla genç gireyim diye) , Seherciğim de  kaşımı aldı, ellerime manikür yaptı ve ...... en az  bir kilo verdim herhalde. (Bu da günün tesellisi kendimce)


47 yaşı verdiği ağırlıkla kuaföre gelirken, güzelleştikten sonra 25 yaşındaymışcasına sekerekten  Yüksel Caddesinde yürüdüm. Güzelleştim ya.... Ay çekilin yoldan ben geliyorum....


Dost kitabevinden bir Takı Yapımı kitabı aldım. Sonra  eşimle buluştum. Bugün benim oğlumun  dersane sınavı vardı. Bir saate yakın onu da  bekledikten sonra 8.30 da  eve döndük.


Bu arada iki gün önce bazı hırsızlık vakalarından sonra apartmana birkaç kamera takıldı.Artist edasıyla kameralara el sallayaraktan içeriye girdim. O kadar saç baş yaptırdım boşa mı gitsin yani di mi. Evlere de tv ile  bağlantı yapıldı. Artık seyreden olduysa kim bu artizler  ya demiştir artık. (Burası 65 daire bir sürü yeni kiracı...) 





İşte eski yıldan bir günü daha böyle geçirdik.


Kumsal Kuaför Adem Beye, ekibine ve sohbet için de eşine teşekkür ederim.  


Bu arada kahve içmeyi unuttum. Adem Bey  alacağım olsun bir daha ki sefere...


Herkese iyi akşamlar....
Yarın yeni bir gün ve yeni umutlar.....


Sevgilerimle.


<:))

5 yorum:

öykü dedi ki...

Mutlu yıllar mayrıcım

MAYRI dedi ki...

Sevgili
Evimin İncileri Belgin ve Öykü
Sizlere de mutlu yıllar.
Sevgilerimle,
<:))

Nazannesi dedi ki...

Ben Ankara'da okudum. :)
Şimdi bir anda o günlere döndüm, az buruk az özlemle..

MAYRI dedi ki...

Merhaba Nazannesi
İnsan okuduğu, yaşamı tanıdığı yerleri daha bir özlemle anıyor...
Sevgiler.
<:))

Adsız dedi ki...

Hello to you all! I'm delighted to have become a member of this forum and am looking forward to contributing.

My interests are wide and varied but I guess my real passion is for cooking. On my days off I just love knocking up a curry!

I'm always on the lookout for new gadgets for the kitchen and the best place I have come across is
[url=http://www.kitchenappliancerevews.org]Kitchen Appliance Reviews[/url]. They have some great deals together with free carriage.

Anyway, looking to make more posts soon.....