BENİ YÖNLENDİREN RENKLER

.

A NOTE FOR YOU

Welcome to my blog. Here, You will find my oil paintings, acyrilic paintings on wood/fabrics, necklaces-earrings-bracelets. Crochet, decoupage, embroidery, cross stitches, some interesting and colourful pictures are going to draw your attention. Please, let me say to thank you to give me the soul of share with you. Enjoy it! Please feel free!



........................................................................................BİR TIK DA BU ADRESLERE .........................................................................
* * * * * * * * * http://mayri-hayriyenin-emailleri.blogspot.com * * * * * *http://babanneninelemekleri.blogspot.com/* * * * * * * * *

4 Aralık 2011 Pazar

SULU BOYA ÇALIŞMALARIM


















Bir ömrü senin uğruna rüya gibi verdim. 
I gave my life for your sake like a dream 


















  

Bu sözler  Mineke Reinders'ın  sayfasından ...


Bir ara Mineke'ye sormuştum senin bir resmini yapabilir miyim diye. O da onay vermişti. Ama ben  yağlıboya  olarak yapmayı düşünüyordum.

Gittiğim resim kursunda  sulu boya çalışması yapmak gerekince ben de Mineke Reinders'ın  resmini çalıştım. 
  Resmin orjinali  burada  ve üstteki ilk resmin içinde görülen fotoğrafta. 




Bakalım Mineke beyenecek mi? 




Bu arada bir tane  kalem sulu boya çalışması yaptım.  Ayrıca dört yıl önce başladığım ve kursta bıraktığım  yarım kalan  yağlı boya tablomu da yeniden aynı kursa başlayınca bitirdim.  Resmini çekince onları da sizlerle paylaşırım. 


Şimdilik hoşça kalın.


Sevgiler  
<:))