BENİ YÖNLENDİREN RENKLER

.

A NOTE FOR YOU

Welcome to my blog. Here, You will find my oil paintings, acyrilic paintings on wood/fabrics, necklaces-earrings-bracelets. Crochet, decoupage, embroidery, cross stitches, some interesting and colourful pictures are going to draw your attention. Please, let me say to thank you to give me the soul of share with you. Enjoy it! Please feel free!



........................................................................................BİR TIK DA BU ADRESLERE .........................................................................
* * * * * * * * * http://mayri-hayriyenin-emailleri.blogspot.com * * * * * *http://babanneninelemekleri.blogspot.com/* * * * * * * * *

16 Şubat 2010 Salı

NÜFUS CÜZDANINIZ KAYBOLURSA NE YAPARSINIZ.

"GAZETEYE kayıp ilanı veririm" dediğinizi duyar gibiyim.


Ancak dikkat: 

İşte bu sorunun yanıtı burada.


Esen kalın.
<:))

2 yorum:

Ayse dedi ki...

Merhaba cnm :)
Öncelikle Bolgunu cok begendim..bunu demek istedim. Bide simdi kendimi tanitiyim sana. ben ayse, 16ti yasinda bi kizim. Almanyada oturuyorum ve bitane kücük moda sayfam var. Yakinda türkcede yazmak istiyorum. ama türk okuyucular ariyorum..su an daha almancada..ama senin gubi kardeslerim benim arkamda durup, sayfama üye olurlarsa, en yakinda türkce bloggen edecegim. eger sende gelip, bana yardim edersen, türk okuyucular toplamak icin, cok sevinirim. seni sayfamda bekliyorum. umarim gelirsin ve üyü olursun, yakinda cünkü tükcede yaziyim diye.

MAYRI dedi ki...

Merhaba Ayşe
Blogumu beğenmene sevindim.
Sen Almanya da yaptığın çalışmalarla yaklaşık 936 izleyenine ulaşmışsın. Zannediyorum 1.000 e ulaşmaya çalışıyorsun. Sana bol izleyici diliyorum.
Ancak benim ilgi alanım el sanatları. Moda ile ilgili çalışmam yok. Seninde el sanatları ile ilgin olmadığı beni izlemeye almamandan belli.
Kendi ilgi alanlarımızda kalırsak daha iyi işler çıkarırız.
Sana başarılar diliyorum.
<:))