BENİ YÖNLENDİREN RENKLER

.

A NOTE FOR YOU

Welcome to my blog. Here, You will find my oil paintings, acyrilic paintings on wood/fabrics, necklaces-earrings-bracelets. Crochet, decoupage, embroidery, cross stitches, some interesting and colourful pictures are going to draw your attention. Please, let me say to thank you to give me the soul of share with you. Enjoy it! Please feel free!



........................................................................................BİR TIK DA BU ADRESLERE .........................................................................
* * * * * * * * * http://mayri-hayriyenin-emailleri.blogspot.com * * * * * *http://babanneninelemekleri.blogspot.com/* * * * * * * * *

27 Ekim 2010 Çarşamba

ONE LOVELY BLOG AWARD























Sevgili Barbabietolaa blogunun sahibi Belgin Pancar AKÇAY  sayfamı  ziyaret ederek bana bir hediye vereceğini bildirmiş.  


Bende Belgin hanımın blogunu ziyaret ettim ve hediyemi aldım.  Kendisine teşekkürlerimi bir borç biliyorum. Her şey gönlünüzce olsun....nice güzel ödüller almanızı bu ve ödüllerin size postlarınızı hazırlarken  ilham olmasını diliyorum.  




Ben ise aldığım bu ödülün dağıtımını  ÖDÜLLERİ ALMALI MI?  ALMAMALI MI? postumda belirttiğim üzere yapacağım.




Bana değer verip izlenebilir kılan 126 arkadaşıma hediye ediyorum.


Değerli arkadaşlarım bu ÖDÜL Sizin....




Sevgilerimle.

<:)) 










2 yorum:

Adsız dedi ki...

ödülünüzü tebrik ediyorumm Hayriye ablacımm:) kendi adıma da çoook teşekkür ediyorum.emeğinize sağlık.

MAYRI dedi ki...

Teşekkürler Kamikazeciğim.
En güzel ve değerli ödüller senin olsun.
Öptüm
Sevgiler
<:))