BENİ YÖNLENDİREN RENKLER

.

A NOTE FOR YOU

Welcome to my blog. Here, You will find my oil paintings, acyrilic paintings on wood/fabrics, necklaces-earrings-bracelets. Crochet, decoupage, embroidery, cross stitches, some interesting and colourful pictures are going to draw your attention. Please, let me say to thank you to give me the soul of share with you. Enjoy it! Please feel free!



........................................................................................BİR TIK DA BU ADRESLERE .........................................................................
* * * * * * * * * http://mayri-hayriyenin-emailleri.blogspot.com * * * * * *http://babanneninelemekleri.blogspot.com/* * * * * * * * *

26 Temmuz 2011 Salı

KANAVİÇE ÇALIŞMALARIM













































































































Ortaokul-Lise sıralarında işlediğim bir seccade. Ayak basma yerinin etrafına dikilen  danteli de büyük ihtimalle ben yapmışımdır.  Tam köşeye adımın baş harfini de işlemişim.  Marka da tamam.


İşlemesi benden geri kalan işlerin tamamlaması  annemden.


Sevgiler


<:))



9 yorum:

Noblesse dedi ki...

kanaviçe çok severim, çok zarif bir çalışma olmuş, ellerine sağlık.

MAYRI dedi ki...

Merhaba Noblese
Beğenmene sevindim Teşekkür ederim.
İyi geceler.
<:))

Dolunay -Alanayarts dedi ki...

ahh bende ne çok işledim zamanında .bence çok güzel stres atma aracı.sizinkide çok güzel olmuş.sevgiler...

MAYRI dedi ki...

Merhaba alanay
Haklısınız tam bir stres atma aracı. İnsanı dinlendiriyor. Şimdilerde böyle iş yapan gençler yok.
Sevgiler
<:))

nalan dedi ki...

Örneğin de güzelmiş Hayriyeciğim;ben de etamin işlemeyi severdim.İşlediğim seccade eskidi,yıprandı.Şimdi hazır alınma bir seccadeyi göreve başlattım.

MAYRI dedi ki...

Teşekkür ederim Nalan hanım. Evdekiler eskiyince şimdi genelde hazır veya hacıların getirdiği seccadeler kullanılıyor. Bende de var hacıdan gelenlerden.
Sevgiler
<:))

Nedret dedi ki...

Çocukken ben de işlemiştim meşhur çam modelinden seccade:) Aferin bana ondan da kusur kalmamışım. Seninkiler çok zarif doğrusu. Ellerine sağlık.

MAYRI dedi ki...

Merhaba Nedret hanım
Ne güzeldi çocukluk yıllarımız. O yıllarda yaptığımız işlerle büyüklerin deyimiyle elimiz kırıldı. Şimdilerde iyi kötü her işin altından kalkıyoruz. Aferin bize...
Sevgiler

MAYRI dedi ki...

Blogumu özledim...