BENİ YÖNLENDİREN RENKLER

.

A NOTE FOR YOU

Welcome to my blog. Here, You will find my oil paintings, acyrilic paintings on wood/fabrics, necklaces-earrings-bracelets. Crochet, decoupage, embroidery, cross stitches, some interesting and colourful pictures are going to draw your attention. Please, let me say to thank you to give me the soul of share with you. Enjoy it! Please feel free!



........................................................................................BİR TIK DA BU ADRESLERE .........................................................................
* * * * * * * * * http://mayri-hayriyenin-emailleri.blogspot.com * * * * * *http://babanneninelemekleri.blogspot.com/* * * * * * * * *

26 Nisan 2010 Pazartesi

Benim Kuaförüm-2 - My Hairdresser - Mon Coiffeur

Cumartesi günü  Kumsal Kuaför Adem bey ve eşi Sema hanımı ziyaret ettim.  


Geçen yıldan içmeyi unuttuğum kahvemi içtim bu kez. Pek tiryakisi değilim ama kahve güzel olmuştu.  Kahvemin içmeden resmini çektim önce. 



















Yani pes dört ay sonra mı aklına geldi kahve içmek  demeyin. Bu arada tabi ki oraya gittim ama genelde çay içtim. Makinem de yanımda yoktu. Hem yazıya konu bir şey  de olmamıştı. Şimdi niye bahsetmem gerekti  onu anlatayım. 




















Arkadaşlar şu sayfalar nelere kadir.  

Ağrı'dan bir bayan arkadaşımız benim  Aralık ayının son günlerinde yazdığım  Benim Kuaförüm adlı yazıyı okumuş.  Bu aradaki zamanda  Ankara'ya yolu düşünce de yazımdan  adresi not almış demek ki    Kumsal Kuaföre saçını yaptırmaya uğramış. 

Benden ve yazımdan bahsetmiş. Ben çok memnun  oldum. Yorum bırakmasa da yazdıklarımı okuyup  değer vererek  bahse konu mekana gitmesi büyük incelikti. Ağrı'lı arkadaşım sana teşekkür ederim.    

Bu durum Adem bey ve eşinin olduğu kadar diğer arkadaşlarında hoşuna gitmiş. 



















Ben sıkıntılı biriyim. Saçım biraz uzayıp boynuma  değmeye başlayınca hemen kestiririm. Sağolsun Adem beyin  saç kesimi de çok güzeldir. Gene randevusuz gitmeme  karşın karamürsel sepeti  gibi araya sıkıştırdılar.   Tempolu müzik eşliğinde Adem bey dans ede ede hem saçımı kesti, hem  ekibine laf yetiştirdi hemde gelen müşteriyi karşıladı. 


Fotoğraf makinem yanımdaydı resimleri de Adem bey çekti. Eşi Sema hanımla da sohbet yaptık.   Çocuklarımızdan bahsettik. Malum sınav stresimiz var.























Maşallah gencecik anne Sema hanımın da bir oğlu bir kızı var.  

















Adem bey ışığı arkasına almadan çekince biraz karanlık çıkmış resimler.


















Valla isim özürlüyüm . Arkadaşların isimleri geçtiği halde ezberleyemedim. 
Ama aşağıdaki arkadaşın adı Alper'di. Herhalde bir çam devirmemişimdir. 

































































Böyle kalabalık ortamlarda hijyen her şeyden önemli. Ortamı sürekli temizleyip topluyor arkadaşlar.  


Adem bey lavabo ve wc sistemini değiştirmiş. Otomatik el havlusu, köpük sabun, ortama koku veren otomatik sprey ve tuvaletin oturak kısmının üstünde naylon kısmı  otomatik olarak değişen   bir sistem taktırmış. Biraz fazla para harcamış. Ama iyi olmuş. Bunlara ait resimler aşağıda.


Adem bey müşterilerin olarak teşekkür ederiz. 


Manikür, pedikür, ağda ve  kaş 'tan sorumlu Seherciğim  ben bugün güzel değilim resmimi çektirmem deyince sayfam ondan ve arkadaşlarından  mahrum  kaldı. Bir daha ki sefere size özel yazı yazarız Sehercim. 


Saat: 02.59  artık yatıp uyuyayım bir zahmet. Gecem gündüzüm birbirine girdi son zamanlarda..... Şu an uyuyan herkese tatlı rüyalar.




Şimdilik hoşçakalın. 




Herkese iyi haftalar.




<:))









5 yorum:

*kelebekana*-* dedi ki...

çok güzel ankarada olsam bende giderdim ....saçında güzel olmuş ....temizlik en önemli konu ...

MAYRI dedi ki...

Merhaba Kelebek
Gitmeye değecek bir mekan orası.
Teşekkür ederim saçlarımı sadece kestirdim. Beyazlar çıktı ama uzun süre boyatmaya niyetim yok.
Haklısın en önemli konu temizlik.
Sevgilerimle.
<:))

Elizabeth dedi ki...

Oi Mayri,
Muito bom conhecer um pouco do seu mundo.Obrigad por compartilhar.
Beijo.

MAYRI dedi ki...

Oi Elizabeth.
No sábado passado, eu corto meu cabelo.
Você tem página no Facebook. Se sua resposta é sim. Olhe para a minha página.
Hayriye Uzun Adınır
Beijo
<:))

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar blog dergimize katılımlarınızı bekliyoruz..Her dalda olabilir..Ben mutfak editörüyüm..yemek kategorisinde başvurlarınızı bana bekliyorum..Yasamladans@gmail.com mail atarsanız..yazarlık için davet göndereceğim size..5 gün boyunca her kategoride yayınlananlar oylanacak ve en çok oy alan o hafta dergide yayınlanacak..Hadi kolları sıvama zamanı..Bloggerlar buluşuyor..:)