BENİ YÖNLENDİREN RENKLER

.

A NOTE FOR YOU

Welcome to my blog. Here, You will find my oil paintings, acyrilic paintings on wood/fabrics, necklaces-earrings-bracelets. Crochet, decoupage, embroidery, cross stitches, some interesting and colourful pictures are going to draw your attention. Please, let me say to thank you to give me the soul of share with you. Enjoy it! Please feel free!



........................................................................................BİR TIK DA BU ADRESLERE .........................................................................
* * * * * * * * * http://mayri-hayriyenin-emailleri.blogspot.com * * * * * *http://babanneninelemekleri.blogspot.com/* * * * * * * * *

10 Kasım 2010 Çarşamba

SENSİZ OLMUYOR ....



























SENSİZ OLMUYOR SEVGİLİ ATATÜRK'ÜM!....








Prides Fashion 'ın bugünkü postunda yer verdiği Emine DÜŞÜNCELİ'nin  (Anamur Fatih İlköğretim Okulu Öğrencisi / İÇEL) mektubunu okumanızı öneririm.






Not: Resim netten alıntı'dır.







6 yorum:

haykırış dedi ki...

Sayın Mayrı,
O küçüçük Atatürk'çü nesil, biz sözüm ona büyük nesil Atatürkçü'lere nasıl da güzel bir ders veriyor!..
"Mektubumun sonunda sevgili Atatürk, senden bize inanmanı, bize güvenmeni ve sonsuzluk uykusunda rahat olmanı diliyorum. Bizler, hepimiz, ilerde doktor, öğretmen, mühendis olacağız. Bizler, senin yenilikçi, coşkun ruhunu taşıyan MUSTAFA KEMALLER olarak yetişeceğiz. Sana söz veriyorum."
Ve bu küçük kızımız kadar koruyucusu olamadık ATA'mızın. Hep kullandık ve dahi gölgesine sığındık kaldık adeta cüceleştik ama Emine kızımız adeta DEV'leştiğini haykırıyor.
Güzel bir paylaşımdı sayın MAYRI elinize sağlık.
Sevgi ve saygılarımla

Adsız dedi ki...

Atatürk'ümüzü her geçen gün daha çok özlüyoruz.Sevgi,saygı ve şükranla anıyoruz.Mektubu okudum ve çooook duygulandım.Atatürk'ün gençleri.Onlarla gurur duyuyoruz.

MAYRI dedi ki...

Ne kadar güzel yazmış Kamikazeciğim. Gurur duymamak elde değil....Anne ve babasına saygı ve sevgi bizden...

MAYRI dedi ki...

Sayın Haykırış
Ne kadar haklısınız yazdılarınızda.
Küçük Emine bizlere ders vermiş....
Sevgi ve saygılar
<:)

HUYSUZBALIK dedi ki...

Çok doğru. O'nsuz olmuyor :(

MAYRI dedi ki...

Merhaba Esin (Huysuzbalık)
Yorumun için teşekkürler.
<:))