BENİ YÖNLENDİREN RENKLER

.

A NOTE FOR YOU

Welcome to my blog. Here, You will find my oil paintings, acyrilic paintings on wood/fabrics, necklaces-earrings-bracelets. Crochet, decoupage, embroidery, cross stitches, some interesting and colourful pictures are going to draw your attention. Please, let me say to thank you to give me the soul of share with you. Enjoy it! Please feel free!



........................................................................................BİR TIK DA BU ADRESLERE .........................................................................
* * * * * * * * * http://mayri-hayriyenin-emailleri.blogspot.com * * * * * *http://babanneninelemekleri.blogspot.com/* * * * * * * * *

20 Temmuz 2010 Salı

YARARLI BİR HEYBE



























Yaşlılar, hastalar ve felçliler  tarafından kullanılan  dört ayaklı yürüteçler (walker) için tasarlanmış çift taraflı kumaş heybe.  


Kullanacak kişiler bir yerden bir yere giderken çok gözlü yapılmış bu heybeye kendisine ait  ilaç, bir küçük şişe su, gözlük, mendil, havlu ile para, telefon ve  bulmaca çözmek için kalem vb. ihtiyaçlarını  koyabilirler. 


Bana göre çok amaçlı ve çok yararlı bir heybe bu. 



Heybenin renkleri de çok güzel olmuş. Bölümlerde farklı ton ve desen uygulanması heybe gözlerinin ayırt edilmesini sağlamış.  

Bu heybeyi düşünen ve uygulamaya geçirenlerin ellerine sağlık.  


Haydi eli iğne iplik tutanlar yakınlarınızda böyle bir alet kullanan tanıdığınız veya yakınınız varsa bir adet yapıp onlara hediye edin. Ne kadar memnun olduklarını göreceksiniz.




Sevgilerimle.


<:))


Kaynak : E-patternscentral 

2 yorum:

Atolyekedi dedi ki...

Çok güzel bir fikir bence ihtiyaca göre çok şekilde de kullanılabilir. Paylaşımınız için teşekkürler

MAYRI dedi ki...

Merhaba Atölye Kedi
Haklısın kullanım şekli kişilere kalmış.Teşekkürler
Sevgiler
<:))