BENİ YÖNLENDİREN RENKLER

.

A NOTE FOR YOU

Welcome to my blog. Here, You will find my oil paintings, acyrilic paintings on wood/fabrics, necklaces-earrings-bracelets. Crochet, decoupage, embroidery, cross stitches, some interesting and colourful pictures are going to draw your attention. Please, let me say to thank you to give me the soul of share with you. Enjoy it! Please feel free!



........................................................................................BİR TIK DA BU ADRESLERE .........................................................................
* * * * * * * * * http://mayri-hayriyenin-emailleri.blogspot.com * * * * * *http://babanneninelemekleri.blogspot.com/* * * * * * * * *

8 Temmuz 2010 Perşembe

DENEME DENEME 1, 2, 3....



 Lili Bebek'in bugünkü yazısını da kopyalamaya çalıştım ama fotoğrafını çektiğim yukarıdaki  resimde görülen mesajı verdi. 

Yani bloguna yüklediği yazılım çalışıyor artık.

 Bloglardan yazı ve resim çalmaya çalışanlar dikkat işiniz zor artık.....

Bence herkes bu yazılımı yüklesin. 

Müracaat Lili Bebeğe....



KOLAY GELSİN HEPİMİZE

<:))



.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸.•*´¨`*•.¸ 



































İşte size ismi güzel kolyem Dondurmam Gaymak! 








.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸.•*´¨`*•.¸ 

Sayfanın üst kısmındaki yazı tamamen Lili Bebek'e aittir. 


Blogunda yayımladığı yazı ve resimlerin çalındığından  bunu önlemek için bir yazılım yüklediğinden bahsediyor Lili Bebek bu yazısında. Hadi çalın yazımı sistem işe yarıyor mu deneyelim dedi bende çaldım geldim. Bahse konuyu tam olarak okumak isterseniz Lili Bebek'i tıklayın.


Emeğe saygı insanın kendisine saygıyla başlar.  


Sevgiler


<:))

14 yorum:

Unknown dedi ki...

Sevgili Hayriye hanım, harika olmuş ellerinize sağlık. Miraç kandiliniz kutlu olsun. Herşeyin gönlünüzce olmasını diliyorum sevgiyle kalın...

Nedret dedi ki...

Çok güzel olmuş bu. İmreniyorum vallahi. Sonunda ben de yapacağım galiba:))

Suzy dedi ki...

cık cık bi numara göremedim ben burada. Nası program bu yaw. Gerçi dur bakalım bi ayar çekeyim gene çal. 10 kelime limit koymuştum. Bu postta 10dan az kelime var. Belki ondan olmadı. Yahu nasıl çalınır onu bile bilmiyorum:( Nası aciz hissettim anlatamam. Seni de uğraştırıyorum ama... gel gene desem çok mu arsızlık etmiş olurum. He bir de bu arada, kopyala yapıştırla mı kaptın yoksa RSSten mi? Merak ettim. RSSte bir etkisi yokmuş bu programın da!

Yeşim dedi ki...

Çok şık olmuş ablacığım ellerine sağlık :) Miraç gecen mübarek olsun.

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Mayri, bu harika bir kolye. Güle güle kullan. Yalnız yazı çok silik görünüyor.

Suzy dedi ki...

:) Canım benim seni de uğraştırdım. Keşke işe yarasaydı. Neyi yanlış yaptığımı bilmiyorum ama ben kopyala dediğimde seçili alanı bana bi yazı çıkıyor. Bu yazının çıkması da sistemin çalıştığına işaret eder diyor bu sistemin sitesinde. Nasıl çalışıyor bi keşfetsek...

Nilgün Komar dedi ki...

:))

MAYRI dedi ki...

Sevgili arkadaşlarım
Evimin İncileri Belgin,
Neduk,
Yeşim,
Marifetli Peri ve
Çelebi74

Yaptığınız güzel yorumlar için çok teşekkür ederim ancak;

Bu kolye bana ait değil. Bu çalışma Lili bebeğe ait. Bloglardan resim ve yazı çalma ile ilgili bir çalışmaya kurban gittiniz. Etiket kısmında küçük bir uyarı yapmıştım ama gözünüze çarpmamış.

Şimdi yazının tamamını okursanız daha iyi olur. Belki yazılımı sizlerde yüklemek istersiniz.

Teşekkürler ediyorum ve hoşgörünüze sığınıyorum.

Sevgilerimle,

<:))

Yeşim dedi ki...

Ama ben bu yazıları görmedim kiii :( Şimdi görüyorum yazıları. Yine de kolye çok güzel sevgili Suzy'nin ellerine sağlık :)

Nedret dedi ki...

Vallahi ben ''Lili'den ilham almış'' diye düşündündüm, ''tarzı da değil ama denemiş'' dedim ve ben de deneyeyim artık, çok güzel oluyor dedim kendi kendime. Ben şapşalımdır, yutarım hemen:)))
Programı Lili'de okudum da, benimkileri beğenip çalmıyorlar nasılsa diye üstünde durmadım. Çalıştı demek ki. Haydi hayırlısı. Sıkışırsam alırım. Sevgiler.

MAYRI dedi ki...

Merhaba Nedret hanım
Benimde hoşuma gidiyor bu kolyeler birer tane yapalı vallahi.
Evet lilinin programı çalıştı.
Sevgiler.
<:))

MAYRI dedi ki...

Haklısın Yeşimcim
O yazılar yoktu programı test ettikten sonra ekledim.
Evet Lilinin ellerine sağlık.
<:))

Suzy dedi ki...

Kuşum, sabahtan beri programın sitesinde okurken gözlerim çıktı. Çok basit ama ben bazı yerlerin ayarlarını nasıl yapacağımı bilmediğim için fotoğrafları embedleyemiyorum galiba:( Fotoğraf çalınıyor ama altında bana link çıkması lazım. Onu göremiyorum çaldığımda. Bu da bazı şeyleri eksik yaptığımı gösterir. Yazı da çalınıyor ama ben sadece 10 kelimeden sonra bana yönlendirilmesini söyledim. Mesela o kopyalada dediğinde kutunun içindeki HTML tagı kopyalayıp münasip yere yapıştırırsan benim yazım senin sitende görünecek ancak, üstünde şöyle bir yazı yazacak: source:www.lilibebek.blogspot.com ve yazı yazıcak en altta da read more: www.lilibebek.blogspot.com diyecek. Görselini embedarticleda görebilirsin. Sadece jpglerdeki embedın çalışma mantığını kavramadım. Yardımın için çok sağ ol...

MAYRI dedi ki...

Şu insanların emeğe saygısı olsa da hiç bunlara gerek kalmasa...ama maalesef
Ben teşekkür ederim. Kolay gelsin sana.
<:))