BENİ YÖNLENDİREN RENKLER

.

A NOTE FOR YOU

Welcome to my blog. Here, You will find my oil paintings, acyrilic paintings on wood/fabrics, necklaces-earrings-bracelets. Crochet, decoupage, embroidery, cross stitches, some interesting and colourful pictures are going to draw your attention. Please, let me say to thank you to give me the soul of share with you. Enjoy it! Please feel free!



........................................................................................BİR TIK DA BU ADRESLERE .........................................................................
* * * * * * * * * http://mayri-hayriyenin-emailleri.blogspot.com * * * * * *http://babanneninelemekleri.blogspot.com/* * * * * * * * *

11 Eylül 2009 Cuma

SEVGİ PROGRAMI







 

Müşteri: Çok fazla teknik bilgim yok. SEVGİ PROGRAMINI yüklemem için ne yapmam gerekiyor? 


Yetkili: İlk olarak KALBİM dosyasını açmanız lazım. Açtınız mı?


Müşteri: Evet açıldı. Ancak şu anda GEÇMİŞ-ACILAR.EXE, DÜŞÜK-GÜVEN.EXE, HASET.EXE ve GÜCENME.EXE isimli programlar da çalışıyor. Onlar çalışırken SEVGİ yükleyebilir miyim?


Yetkili: Problem değil. Yüklediğiniz anda SEVGİ otomatik olarak GEÇMİŞ-ACILAR.EXE ’yi silecektir. Gerçi bir süre geçici hafızada kalabilir ama artık diğer programları etkilemez. SEVGİ er veya geç DÜŞÜK-GÜVEN.EXE ‘yi silerek YÜKSEK-GÜVEN.EXE isimli bir modül yükleyecektir. Ancak siz, HASET.EXE ve GÜCENME.EXE ‘yi mutlaka kendiniz kapatmalısınız. Bu programlar SEVGİ ’nin yüklenmesine engel olurlar. Onları kapatabilir misiniz lütfen?


Müşteri: Tamam kapattım, SEVGİ otomatik olarak yüklenmeye başladı. Bu normal mi?


Yetkili: Evet ama unutmayın ki, bu sadece temel program. Üst sürümlerinin yüklenmesi için başka kalplerle bağlantı kurmanız gerekiyor.


Müşteri: Haydaa... Daha şimdiden hata mesajı verdi.


Yetkili: Mesaj ne diyor?


Müşteri: HATA 999! Program iç sistemde çalışmıyor! Bu ne demek?


Yetkili: Endişelenmeyin, bu çok rastlanan bir sorun, çözümü de var. Hata mesajı, SEVGİ programının başka kalplerde çalışmaya hazır olduğunu ancak sizin kalbinizde çalışmadığını söylüyor. Biraz karmaşık bir programcılık dili oldu galiba... Sade bir dille şöyle diyor: ‘Programın başkalarını sevebilmesi için önce sizin kendi sisteminizi sevmeniz gerektiğini’ söylüyor.


Müşteri: Peki ne yapmam gerekiyor?


Yetkili: ‘Kendimi kabullenme’ isimli dosyanın içinde bulacağınız KENDİNİ-AFFETME.DOC, KENDİNE GÜVENME.TXT, DEĞER-BİLME.TXT ve İYİLİK.DOC isimli dosyaların üzerine tıklayıp hepsini KALBİM dosyasına kopyalayın.


Müşteri: Tamam. Başka bir şey var mı?


Yetkili: Şimdi çalışacaktır gerçi ama biz ilerisi için de bir tedbir alalım... SÜREKLİ-KENDİNİ-ELEŞTİR-HAYATI-ZEHİR-ET.EXE diye çok uzun isimli bir dosya vardır. Onu bütün sistemde tarayın ve gördüğünüz her dosyadan silin, sonra çöp kutunuzdan da atarak tamamen kaybolduğundan emin olun!


Müşteri: Yaptım. Hey harika... Neler oluyor?... KALP temiz dosyalarla doluyor. GÜLÜMSEME.MPG monitöre geldi. SICAKLIK.COM, BARIŞ.EXE ve MEMNUNİYET.COM hepsi KALB’e yerleşiyor.


Yetkili: Güzel, demek ki SEVGİ yüklendi ve çalışıyor. Şu andan itibaren her şeyle başa çıkabilmeniz gerekiyor. Yalnız telefonu kapatmadan önce son bir noktaya dikkat çekmek istiyorum.


Müşteri: Nedir?


Yetkili: SEVGİ programı ücretsizdir. Onu ve onun tüm modüllerini tanıştığınız herkese verin. Karşılığında onlar da başkalarıyla paylaşacak ve sonunda size tertemiz modüller olarak dönecektir... Mutluluklar...


Müşteri: Teşekkürler. Size de mutluluklar...



Resim öğretmenim Pervin hocamdan sevgilerle.

Gönlünüzde sevgi çiçekleri açsın.
Esen kalın.

<:))


4 YORUM:


nalan dedi ki...
cok guzel
herşeyden azıcık dedi ki...
Nerde satılıyormuş bu program? :))
mayri dedi ki...
Nalan hanımcım Bencede çok güzel. <:)
mayri dedi ki...
Ah keşke nerede satıldığını bilsem. İyi akşamlar. <:))

Hiç yorum yok: