BENİ YÖNLENDİREN RENKLER

.

A NOTE FOR YOU

Welcome to my blog. Here, You will find my oil paintings, acyrilic paintings on wood/fabrics, necklaces-earrings-bracelets. Crochet, decoupage, embroidery, cross stitches, some interesting and colourful pictures are going to draw your attention. Please, let me say to thank you to give me the soul of share with you. Enjoy it! Please feel free!



........................................................................................BİR TIK DA BU ADRESLERE .........................................................................
* * * * * * * * * http://mayri-hayriyenin-emailleri.blogspot.com * * * * * *http://babanneninelemekleri.blogspot.com/* * * * * * * * *

13 Temmuz 2009 Pazartesi

AHŞAP ÇALIŞMALARIM-2: DEKOPAJ VE TRANSFER


Ahşaba transfer ve dekopaj işlemlerine birkaç örnek:

Bu küçük kalp şeklindeki kutuya transfer işlemi uygulandı. Kutunun iç ağız kısmına da altın yaldız sürmem gerekirmiş. Çok renksiz duruyor. Çankaya Halk Eğitimde 2002 de yapmıştım.















İç kısmına da boya ile bir şeyler yapsaymışım hoş olurmuş. Şimdiki hali ile çok boş ve çok soluk görünüyor.



















Bu tepsiye dekopaj uygulandı. Resmi yapıştırmadan kağıdın tersinden kenarlarını zımpara ile incelt diyen olmadı o zamanlar. Tepsi içinde olmasına rağmen bariz bir şekilde resmin yapıştırma olduğu belli.
















Bu tepside de transfer uyguladım. Tepsi kenarları ise çatlatma.






















Şimdilik hoşçakalın.


<:))



5 YORUM:

Serkan G. dedi ki...
Bu kayıt, yazar tarafından kaldırıldı.
Serkan dedi ki...
Tebrikler çok güzel çalışma
lori dedi ki...
son tepsiye bayildim, catlatma nedirkine (ne bilem nasi yapilir) :P
mayri dedi ki...
loriciğim Çatlatmada ahşapta camda testide vb. uygulanan bir teknik. Onuda Yarın açıklayacağım. Şimdilik by. <:) sevgiler.
mayri dedi ki...
Serkan bey teşekkür ederim. Devamı geliyor. Takipte olun.

Hiç yorum yok: